ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АВТОЗАПЧАСТИНА"

Код за ЄДРПОУ: 21254680
Телефон: +380731185618
e-mail: ltorop55@gmail.com
Юридична адреса: 61020, мiсто Харкiв, Шосе Григорівське, буд. 88
 

Річний звіт за 2016 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Острон Михайло Шоломович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, д/н, д/н
4) рік народження*** 1955
5) освіта*** вища
6) стаж роботи (років)*** 44
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** З 01.02.1994 по теперiшнiй час - директор АТ"АВТОЗАПЧАСТИНА".
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 04.04.2011, до переобрання
9) опис Змiн у посадовому складi Емiтента у звiтному перiодi не було. 22.11.2000 року загальними зборами Засновникiв АТ "АВТОЗАПЧАСТИНА" було прийняте рiшення призначити директором Товариства Острона Михайла Шоломовича. Оскiльки Статутом ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "АВТОЗАПЧАСТИНА" передбачене утворення одноособового виконавчого органу, загальнi збории акцiонерiв прийняли рiшення обрати Директором Товариства Острона Михайла Шоломовича (Протокол №1 вiд 04.04.2011 року). Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Загальний стаж роботи - 44 роки, стаж керiвної роботи - 23 рiк. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п’яти рокiв: обiймає посаду Директора, iнших посад не обiймав. Повноваження визначаються Статутом Товариства та Законом України "Про акцiонернi товариства". Є керiвником Товариства та має право дiяти без довiреностi. До повноважень належить вирiшення всiх питань, пов"язаних з керiвництвом поточною дiяльнiстю Товариства, крiм тих, що належать до виключної компетенцiї Загальних зборiв. Змiн у посадовому складi Емiтента у звiтному перiодi не було.


1) посада* Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Торопченко Людмила Павлiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, д/н, д/н
4) рік народження*** 1962
5) освіта*** вища
6) стаж роботи (років)*** 37
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** З 02.03.1998 року по теперiшнiй час обiймає посаду головного бухгалтера АТ"АВТОЗАПЧАСТИНА".
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 02.03.1998, безстроково
9) опис Наказом Директора Товариства № 2-к вiд 02.03.1998 року було прийняте рiшення про призначення Торопченко Людмили Павлiвни на посаду Головного бухгалтера Товариства з окладом згiдно зi штатним розкладом. Змiн у посадовому складi Емiтента у звiтному перiодi не було. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Загальний стаж роботи - 37 рокiв, стаж керiвної роботи - 19 рокiв. Перелiк попереднiх посад, якi особа обiймала протягом останнiх п’яти рокiв: обiймала посаду Головного бухгалтера, iнших посад не обiймала. До повноважень входить забезпечення ведення бухгалтерського облiку Товариства. Основнi обов’язки головниого бухгалтера визначенi п. 7 ст. 8 Закону України “Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi” вiд 16 липня 1999 року № 996-ХIV. Головний бухгалтер забезпечує дотримання на пiдприємствi встановлених єдиних методологiчних засад бухгалтерського облiку, складання i подання у встановленi строки фiнансової звiтностi; органiзовує контроль за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй та iн.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

*** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ДиректорОстрон Михайло Шоломовичд/н, д/н, д/н1501000
Головний бухгалтерТоропченко Людмила Павлiвна-, -, -000000
Усього 1 50 1 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.